Billet Antal Pris

Bemærk:
- Entrébillet er kun gældende på besøgsdagen

Entrébillet 2017, voksen
DKK 180,00
Entrébillet 2017, senior (+65 år)
DKK 165,00
Entrébillet 2017, barn (3-11 år inkl.)
DKK 95,00
Entrébillet 2017, barn (0-2 år)
DKK 0,00
Sæsonkort 2017
Billet Antal Pris
Sæsonkort 2017, voksen
DKK 210,00
Sæsonkort 2017, senior
DKK 195,00
Sæsonkort 2017, barn (3-11 år inkl.)
DKK 125,00

Sæsonkortet giver fri entré til parken i åbningstiden i perioden 13. april - 22. oktober.
Derudover giver et sæsonkort 15% rabat til DAZA attraktioner
Bemærk: Sæsonkort udstedes ved indløsning af billet
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:
Betingelser for køb af billet:
Hver billet har en unik QR-kode, som scannes ved kassen ved ankomst. Du kan vælge at printe billetten hjemmefra og aflevere den ved kassen eller medbringe billetten på din smartphone.
Når billetten er indscannet, kan den ikke bruges igen.

- Entrébillet er kun gyldig i perioden d. 13. april – 22. oktober 2017
- Fremvisning af legitimation mod forlangende ved billetindløsning
- Billetter købt online refunderes ikke
- Online-billetter kan ikke kombineres med andre rabatter
- Online-billetter, som ikke er anvendt inden d. 22. oktober 2017, bortfalder uden yderligere kompensation.

Læs mere om Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark
Dyr, der har det helt vildt

Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er masser af plads til både dyr og mennesker. Dyrene kommer altid i første række, og som gæst får man en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene fra lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke danske natur.

I Isbjørneparkerne møder man Danmarks største gruppe af isbjørne. Det er nemt at blive at overvældet, når du ser jordens største landlevende rovdyr i omgivelser så store, at de er svære at finde andre steder i verden. De heldige isbjørne har masser af plads at boltre sig på, og de elsker at tage hovedspring ud i deres kæmpe sø.

Man skal give sig god tid i Bjørneparken, hvor de legesyge brunbjørne har travlt med at tumle, bade og lege.
Her er der altid sjov og ballade og brunbjørnefamilien nyder livet med masser af leg i huler, bakker og i træer. Det er altid underholdende at opleve dem under fodringerne, som aldrig går stille af sig.

Den nye nordeuropæiske ulveflok er faldet godt til i Ulveparken, og alle de store rovdyr kan opleves helt tæt på ved fodringstid. Ulven er tilbage i den danske natur, men få har været så heldige at se den. Vores ulveflok lever i uspolerede omgivelser, hvor den naturlige adfærd har frit spil. Det er en fascinerende oplevelse, og du kommer aldrig tættere på.
Det anbefales at deltage i de daglige rovdyrfodringer, hvor guiderne underholder med spændende og lærerige historier fra dyrenes virkelige verden.

Bliv betaget af de majestætiske Stellers havørne under de daglige ørneshows. Oplev suset fra det enorme vingefang og nyd synet af ørnene, når de fanger fisk i søen eller flyver fra trætop til trætop.

På den nye natursti, kan I komme tæt på det HELT vilde dyreliv i parken. 
I færdes blandt insekthoteller, stendynger, kvasbunker, markdiger, blomster og frugtbuske - der er masser af inspiration til en dyrevenlig have hjemme hos jer selv eller til et skoleprojekt. På den fredede eng vokser den danske orkidé; maj gøgeurt og i luften ses ofte den store rovfugl; rød glente. Rundt omkring i parken har vi placeret 100 forskellige fuglekasser, som danner hjem for bl.a. stære, tårnfalke og ugler. 

På turen rundt i parken møder man alle de andre dyr i parken, og man kan gøre mange sjove opdagelser i dyrenes verden. I hjorteparkerne møder du imponerende elge, majestætiske kronhjorte og frække dådyr. Mens du tager en pause på en af de mange hvilebænke rundt i parken, kan du nyde vildsvinenes søgen efter føde i skovbunden eller moskusoksernes flagrende pels i vinden.
Du er ikke i tvivl, når du nærmer dig områderne, hvor de smukke rødræve og flotte polarræve lever.
Der er en meget karakteristisk lugt, og der er fart over feltet, når guiderne tager foderspanden frem.

I det store aktivitetscenter findes både et 100 % ægte mammutskelet, masser af kranier samt skind og gevirer. Gå endelig ikke glip af muligheden for at fodre de frække dådyr og husk at prøve kræfter med de sjove og spændende udfordringerne på den kæmpestore legeplads med masser af udfordringer for hele familien.
Besøg den hyggelige Café Bjælkehuset, grill din mad i grillhytten eller nyd din medbragte mad på i de store picnicområder med udsigt over legepladsen.
Du er garanteret unikke dyreoplevelser og nærværende formidling, som fanger både store og små.

Billetinformation
Periode

13. april - 22. oktober 2017


Skandinavisk Dyrepark

Nødagervej 67b, Nødager, 8560 Kolind


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
info@billetsalg.dk
Tlf. +45 71 99 31 22