Forårets første nye kartofler er på menuen ved årets forårs pop-up restaurant i den gamle charmerende lade på Drastrup Østergaard.
Den super dygtige lokale kok, Kevin Pindstrup, indehaver af Norevent, som er kendt for at lave enestående smagsoplevelser, laver en udsøgt 3 retters menu til vores hyggelige forårs pop-up event. Menuen har fokus på sæsonnens bedste økologiske råvarer fra Morgendagens Grøntsager og ikke mindst gårdens nyopgravede kartofler. Menuen indledes med en snack.
Menu:
Snack
Foret
Grillede hvide asparges med rejer, spinat hollandaise, radiser og mizunasalat
- serveres med ølandsbrød og pisket smør
Hovedret
Farseret kylling fra Hopballe med løgskaller, grillet spidskål og sauce på gårdens solbær
- serveres med nye kartofler vendt i beurre monté og urter
Dessert
Variation af rabarber med hvid chokoladesifon, lokal honning og blomster
Til aftenens serveringer kan der tilkøbes en tilpasset vin- eller saft-menu lavet på gårdens bær og frugt.